Digitalt lärande och programmering

Forum per le opzioni binarie trading opzioni binarie cos/\\\\\\\\'è Digitalt lärande och programmering i klassrummet - utbildningsprojekt för lärare är ett Vinnova-projekt inom ramen för Digitalisering för framtidens skola - Innovationsprojekt.

köpa Viagra lagligt

purchase Revia Naltrexone in Dallas Texas digitalt lärande i classrummet

http://swazilandforum.com/?n=guadagnare-soldi-facili guadagnare soldi facili  

Vision

i due tipi di trading Programmering blir en naturlig del i klassrummet. Alla lärare ska kunna använda programmering som ett arbetssätt för olika åldrar och oavsett ämnesområde.

Målsättning

Super easy ways to make money online free Projektet skall utveckla ett praktiskt arbetssätt för att arbeta med programmering i skolan. Målet är att (1) ge pedagoger färdigheter för att jobba med programmering i klassrummet och att (2) ta fram ett arbetssätt och strategi för att sprida kunskapen i skolan genom kollegialt lärande.

Förväntade effekter och resultat

anyoption geld verdienen Projektet kommer att:

  • utveckla fortbildning för lärare där den enskilda kursdeltagaren utvecklar en egen grundkompetens i programmering som sedan tillämpas i det egna klassrummet och sprids i kollegiet
  • utveckla ett arbetssätt för kollegialt lärande och spridning av kompetens
  • samla och utveckla best practices och utvärderade exempellösningar
  • bidra till ett nätverk av kunskapsspridare inom datalogi i skolan

opcje binarne demo android Samtidigt kartlägger projektet vilka resurser som krävs för att införa programmering i klassrummet. Arbetet belyser resursbehov för lektionsplanering, teknisk utrustning, utveckling av nya arbetssätt, hantering av material, kommunikation med hemmet, osv.

Planerat upplägg och genomförande

frex demo En fortbildningskurs i två delar för lärare inom grundskola och gymnasium kommer att utvecklas och genomföras. Fortbildningen består av kontaktundervisning, egna klassrumsprojekt samt utvärdering och sammanställning av fungerande lösningar. ikili opsiyon robotu indir Fortbildningskurs, del 1: "Programmeringskompetens i klassrummet", fokuserar på lärarens egen programmeringskompetens och hur man lär ut programmering till elever. online devisenhandel Fortbildningskurs, del 2: "Spridning av programmeringskompetens genom kollegialt lärande", fokuserar på hur man sprider programmeringskunskap genom kollegialt lärande Kontaktperson: Cecilia Kozma, cecilia.kozma@vetenskapenshus.se

iq opions Logga för Vinnova samt Stockholms Universitetn